200
jxbl2-
jxbl3
jxbl2

AplikasiAplikasi

tentang Kamitentang Kami

Yantai Joyshing Glass Co., LTD. , Salaku produsén khusus sareng ngarah sareng pemasok sababaraha produk kaca di Cina, tujuanna pikeun nyayogikeun solusi kaca canggih pikeun konstruksi, hiasan, transportasi, pertahanan, luang & olahraga sareng sajabina. 

company

Produk unggulanProduk unggulan

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • new
  • new
  • new
  • Naha anjeun terang kumaha cara leres masang panto kaca ngageser

      Kalayan inovasi konstan sareng pamekaran industri kaca, produk kaca parantos diintegrasikeun kana kahirupan urang, ngahias dina rumah tangga dina frékuénsi nganggo kaca langkung sering, sareng panto gelas henteu ngan ukur dina industri konstruksi dipikaterang sering dianggo dina deco ...

  • Kaca Bending Panas

    Kaca Bending Panas Ku ADMIN NOV. 24, 2020 Kaca hiasan mangrupikeun produk gelas anu khusus dianggo pikeun hiasan, anu seuseueurna parantos diolah sacara jero, kalebet embossing, frosting, lukisan, jst Joysh ...

  • Gelas pager ageung

    Ku Yantai Joyshing Glass Co., Ltd saatos pangwangunan yantai HouSha Square gelas keusik kaca jembatan pasir, parantos hasil réngsé, gerbong kaca perimeter 136 méter, panjaga jambatan sadayana nganggo 15 + 15 kaca laminasi ultra tempered, sapotong gelas panjangna ...

  • Kaunggulan Kaca Laminasi

    Carana pikeun saluyu sareng standar nasional kaca laminasi, gelas tempered, sareng gelas kerung anu didamelna. Diantara ieu, kinerja sakabéh gelas laminasi sareng gelas kerung tina gelas laminasi mangrupikeun anu pangsaéna. Di bumi modéren, épék isolasi sora na saé, sareng éta parantos janten ...

  • Gelas Suhu, Kaunggulan Sareng Keuntungan, Anjeun Naha Anjeun Terang?

    Gelas anu suhung mangrupikeun jinis gelas kaamanan. Nyatana, éta ogé mangrupikeun salah sahiji gelas anu prestprés. Dina raraga ningkatkeun kakuatan gelas, metode kimia atanapi fisik biasana dianggo pikeun ngawangun setrés neken dina permukaan gelas. Nalika gelas janten kakuatan luar, surfa ...