Tentang Kami

Yantai Joyshing Glass Co., Ltd. salaku produsén khusus sareng ngarah sareng pemasok sababaraha produk kaca di Cina, tujuanna pikeun nyayogikeun solusi kaca canggih pikeun konstruksi, hiasan, transportasi, pertahanan, luang & olahraga sareng sajabina. Joyshing Glass ngahususkeun dina pembuatan kaca melengkung dipesona. Urang tiasa ngadamel kaca melengkung pikeun radius anu seueur sareng gelas melengkung urang asalna dina anil, laminasi, tempered (toughened), sareng kaca ganda, pikeun nyocogkeun sareng sarat anjeun. Aplikasi anu biasa pikeun kaca melengkung urang kalebet fronts toko anu melengkung, windows window, window glass melengkung sareng layar pancuran bespoke

x1
x4

Kami bangga saing kuat kami anu tina téknologi canggih sareng kontrol kualitas ketat. Kami parantos bakti kana panilitian sareng pamekaran téknik pembuatan anu maju sareng ngalaksanakeun kontrol kualitas anu ketat ngalangkungan unggal léngkah pikeun ngajamin produk anu mumpuni. Salaku salah sahiji perusahaan terkemuka, JOYSHING tiasa nyayogikeun kisaran komprehensif produk kalayan kualitas paling luhur kalayan harga anu kompetitif. Kaca Tempered Cengkat, alias gelas bending toughened, mangrupikeun gelas kaamanan anu dihasilkeun ngalangkungan prosés lentong gelas sareng pangubaran anu sedeng. Prosedur anu dianggo pikeun kéngingkeun Joyshing Glass kaca anu dibengkokkeun dibengkerkeun diwangun ku pemanasan gelas datar dugi ka plastisitas, masihan kelengkungan anu dipikahoyong dina prosés ngaca gelas ku jet hawa tiis.

Di sagigireun téknologi canggih sareng kontrol kualitas ketat, daya saing anu kuat JOYSHING ogé asalna tina layanan anu ramah sareng propésional. Tim anu berpengalaman sareng propésional JOYSHING pastina tiasa nyayogikeun dukungan penting sareng kabutuhan sareng layanan purna jual pikeun ngajamin yén kabutuhan sadayana konsumén, henteu masalah ageung atanapi alit, tiasa gancang sareng épisién wareg.
Kaca tempered melengkung dugi ka kanaékan kakuatan opat kali lipat dibandingkeun sareng gelas anil anu kandelna sami sareng upami rusak, pecah janten sajumlah leutik fragmen anu kawilang leutik bentukna kirang atanapi kirang tina bilik.
Kaca tempered (toughened) melengkung tiasa dianggo pikeun nambihan garis anu lancar kana wangunan. Cocog pisan pikeun dianggo dina toko, balkon tina balkon atanapi tangga, gelas anu dibengkokkeun melengkung (cangkéng) ogé tiasa nambihan corak unik pikeun bumi anu didesain arsitéktur.

 

xx2