Taros Kami

Yantai Joyshing Glass Co., Ltd.

Alamat

Taman Industri Yeda, zona pangwangunan,

Kota Yantai,Propinsi Shandong, Cina (Daratan)

Telepon

+86 0535-3777227

+86 15376875216

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami