Kaca Bata

Pedaran pondok:

Kaca bata / blok didamel ku keusik kaca, lebu soda, kakuatan kuarsa sareng silikat sanés anu lebur dina suhu luhur. Éta henteu aya racun, teu aya bau anu khas sareng henteu ngagaduhan panyusutan kana awak manusa. Éta mangrupikeun produksi pelindung lingkungan héjo dina kanyataan ogé sapertos nami. Blok kaca mangrupakeun produksi hiasan gedong anyar.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Blok gelas gaduh ciri perrot kana cahaya tapi teu jelas, insulasi soud, résistansi termal tinggi, konduksi rendah panas, intensitas tinggi, sanggup nahan korosi, pelestarian panas, insulasi beueus, sareng sajabina. Desain na éndah tur mewah. Gampang sareng merenah pikeun ngawangun sareng lega dina témbok dipapaésan di kamar atanapi di luar.

Blok témbok kaca kerung didamel salaku dua beulahan anu misah sareng, nalika gelasna masih lebur, dua potongan diteken sareng dicantelkeun. Blok gelas anu dihasilkeun bakal gaduh vakum parsial di tengah suwung. Kusabab pusatna kerung, blok kaca témbok henteu ngagaduhan kapasitas beban tina bata bata sahingga tiasa dimangpaatkeun dina témbok tirai. Témbok blok kaca dikurung dumasar kana framing anu disetélna. nyayogikeun panyamaran visual nalika ngaku cahaya dina témbok, lampu langit

● Spésifikasi

Barang  BLOK KACA
Merek Joyshing
Warna Jelas, Biru, Héjo, Coklat, Abu, Pink, jst.
Desain Mendung, Paralel, Kisi, Gelombang Laut, Permata, Karang, Gelembung Watter, Intan, Bentang Ganda, Kembang És. jsb.
Ukuran standar 190 * 190 * 80mm, 190 * 190 * 95mm, 90 * 190 * 80mm, 145 * 145 * 80mm, 145 * 145 * 95mm, 240 * 240 * 80mm, 240 * 115 * 80mm, 8 "* 8" 3 ", 8 "* 8" * 4 ", 6" * 8 "* 3", 4 "* 8" * 3 ", 6" * 6 "* 3"
Séri  Seri Hapus, Seri Warna Tubuh, Seri Misty, Seri Di-warna, séri warna-Sisi, Seri Artistik, Seri Karajinan

 

 Spésifikasi (mm) pcs / CTN Beurat Kotor (kg / pc) Jumlah / 20 'tanpa palét Waktos pangiriman
190 × 190 × 80 6 2.3 9180 pcs Dina 4Weeks
190 × 190 × 95 6 2.5 7500 pcs
145 × 145 × 80 10 1.5 12500 pcs
145 × 145 × 95  8 1.7 11200 pcs
240 × 240 × 80  5 3.9 5000 pcs

 

● Fitur

1. Jelas kana cahaya tapi henteu transparan; 
2. insulasi sora 
3. résistansi termal tinggi 
4. Inténsitas tinggi 
5.Mudah mastikeun korosi
6. Pelestarian panas
Insulasi beueus

2017111110455663
20171111104908105
20171111104423603
2017111111415869

● Aplikasi

1. Kaca Blok atanapi Kaca Bata mangrupikeun produk dihias gedong anyar.
2. Desainna éndah & méwah.
3. Éta gampang & merenah pikeun diwangun & seueur dianggo dina témbok dihias dina kamar atanapi di luar.

● Parabot

glass-brick-x1
glass-brick-x2
glass-brick-x3

● Ngepak

glass-brick-p1
glass-brick-p2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami