Kaca Insulated

Pedaran pondok:

Unit kaca terisolasi (IGU), ogé dikenal salaku unit kaca ganda (atanapi dobel-pane, sareng tambah kaca tilu / kaca) didamel tina dua atanapi langkung potongan lambar kaca dipisahkeun ku pigura aluminium dieusian ku ayakan molekular (desiccant). Pigelna nyangkut sareng disegel ku lem butil dina permukaan kaca sareng Thiokol atanapi segel gél silika sadayana diluar sisina. Ngeusian gas di jero rongga kaca tiasa nguatkeun sora sareng sipat insulasi panas na éfisién. Kaca laminasi atanapi tempered ogé tiasa dianggo salaku bagian tina IGU.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

● Spésifikasi

Ngaran Produk Kaca terisolasi / Kaca Insulasi / IGU / Kaca Suwung
Merek Gelas Kacamata
Tempat Asalna QINGDAO, SHANDONG, CHINA
Kandel 5 + 9A + 5mm; 6 + 12A + 6mm; 6 + 16A + 6mm;
8 + 12A + 8mm; 8 + 16A + 8mm ...... 15 + 15A + 15
Ukuranna Ukuran Minimum 180mm × 350mm
  Ukuran Maksimum 2500mm × 3500mm
Warna jelas, ultra jelas, seri biru, seri héjo, séri abu, seri parunggu, jsb.
Jenis Gelas Lambaran ngambang kaca, kontrol kaca panon kaca, kaca tempered, low-e glass, jsb.
Lebar Jalur Aluminium 6A, 9A 12A, 15A, 16A (1/4 ", 11/32", 1/2 ", 9/16", 19/32 ", 5/8")
Insulasi Gas Hawa, Argon sareng gas iners anu sanés.
Rincian Packing (1) Kertas antar atawa gabus antara dua lambar gelas;
(2) Peti kai sagara;
(3) Beusi sabuk pikeun konsolidasi.
Standar Kualitas CE, ISO9001, CCC, SGS
Aplikasi (1) Facades sareng témbok tirai
(2) Skylights
(3) Imah héjo
 Jenisna  Insulated Glass, Insulated Glass Tempered, Insulated Laminated Glass, Coated Insulated Glass, Colored Insulated Glass, Curved Insulated Glass.

● Fitur

1. Hemat Énergi: pasipatan insulasi panas anu saé, koefisien mindahkeun panas langkung handap tibatan gelas tunggal nalika kaca terisolasi dianggo dina AC sareng lingkungan pemanasan. IGU anu pamungkas solusi anu tiasa ngahémat sajumlah ageung artos dina tagihan bulanan.

2. Insulasi Sora: Jandéla dipasang nganggo kaca anu terisolasi ogé terisolasi tina sora naon, tiasa ngabunuhan sora luar di jero rohangan ku windows.

3. Anti embun-embunan. Hawa garing di jero kurungan ngajaga permukaan IG tina embun-embunan nalika kaayaan béda suhu anu ageung antara di jero rohangan sareng di luar ruangan.

4. Fungsi nyaring UV anu saé sacara épéktip nurunkeun épék radiasi UV kana jati ruangan sareng alat bumi.

insulated-glass-f6
insulated-glass-f5
insulated-glass-f3
insulated-glass-f4
insulated-glass-f1
insulated-glass-f7

● Aplikasi

1. kinerja termal alus teuing
Pamakéan éksternal windows, panto, shopfronts di kantor, imah, toko jsb.

2. Sipat optik anu saé
Toko tampilan windows, showcases, display rak jsb

● Parabot

insulated-glass-x1112
insulated-glass-x12
insulated-glass-x2

● Ngepak

insulated-glass-p1
insulated-glass-p2
insulated-glass-p3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami