gelas laminasi

Pedaran pondok:

Kacida kaamananna luhur: Sémbalan PVB nahan penetrasi tina pangaruh. Sanajan gelasna retak, serpihan bakal nurut kana panganteur sareng henteu paburencay. Dibandingkeun sareng jinis kaca anu sanés, gelas laminasi ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur pikeun nolak kejutan, papalingan, burst sareng pélor.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

1. kaamanan pisan tinggi:Interlayer PVB nahan penetrasi tina pangaruh. Sanajan gelasna retak, serpihan bakal nurut kana panganteur sareng henteu paburencay. Dibandingkeun sareng jinis kaca anu sanés, gelas laminasi ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur pikeun nolak kejutan, papalingan, burst sareng pélor.

2. Bahan wangunan hemat energi: PVB interlayer ngahambat pangiriman panas panonpoé sareng ngirangan beban anu nyéépkeun,

3. Nyiptakeun éstétika pikeun wangunan: Kaca laminasi sareng interlayer warna bakal ngageulisan gedong sareng ngaharmonisikeun penampilanana sareng pandangan sakurilingna anu minuhan paménta arsiték.

4. Kadali sora: Interlayer PVB mangrupikeun panyerep sora anu épéktip.

5. Saringan UVtraviolet: Panganteur nyaring sinar ultraviolét sareng nyegah jati sareng tirai pangaruh pangaruh luntur

● Spésifikasi

Warna PVB: Jelas, Héjo, Biru, Perunggu, Abu-abu, Susu bodas sareng sajabana

Warna Kaca: Jelas, Jelas Tambahan, Héjo Perancis, Héjo Poék, Ford Biru, Biru Gelap, Perunggu, Euro Gray sareng sajabana aya kalayan gelas anu ngeunteung ogé.

Kandel: 3 + 0.38 + 3mm, 4 + 0.38 + 4mm, 5 + 0.38 + 5mm, 6 + 0.38 + 6mm, 3 + 0.76 + 3mm, 4 + 0.76 + 4mm, 5 + 0.76 + 5mm, 6 + 0.76 + 6mm jsb , tiasa dihasilkeun salaku pamundut.

Ukuran: 1830x2440mm, 2134x3300mm, 2440x3660 jsb tiasa dihasilkeun sakumaha dipikabutuh ku anjeun.

● Fitur

1. kaamanan pisan tinggi: panganteur PVB tahan penetrasi tina pangaruh. Sanajan gelasna retak, serpihan bakal nurut kana panganteur sareng henteu paburencay. Dibandingkeun sareng jinis kaca anu sanés, gelas laminasi ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur pikeun nolak kejutan, papalingan, burst sareng pélor.

2. Bahan wangunan hemat énergi: PVB interlayer ngahambat pangiriman panas panonpoe sareng ngirangan beban anu nyéépkeun.

3. Nyiptakeun rasa éstétis pikeun gedong: Kaca laminasi kalayan interlayer warna bakal ngageulisan gedong sareng ngaharmoniskeun penampilanana sareng pandangan sakurilingna anu minuhan paménta arsiték.

4. Kontrol sora: PVB interlayer mangrupikeun panyerep sora anu épéktip.

5. Saringan UVtraviolet: Interlayer nyaring sinar ultraviolét sareng nyegah jati sareng gorden tina pangaruh luntur

laminated-glass-f5
laminated-glass-f4
laminated-glass-f3
laminated-glass-f2

● Aplikasi

-Windows sareng panto dina arsitektur
-Facades na témbok tirai
-Skylights
-Railings / pager / baluster / balustrade di bumi, balanja.
-Lantai sareng tangga
-Toko atanapi counter payun
-Ngaleungitan pager kolam renang
-Saha tempat anu aman

● Parabot

laminated-glass-E3
laminated-glass-E2
laminated-glass-E1

● Ngepak

laminated-glass-p2
laminated-glass-p1
laminated-glass-p3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami