Warta

  • Discusses the fire prevention treatment of glass curtain wall

    Ngabahas pangobatan pencegahan seuneu tina témbok tirai kaca

    1. Karakteristik seuneu tina témbok tirai kaca Mimiti, upami témbok gorden kaca henteu wajar atanapi aya masalah dina desain seuneu, sakali seuneu gampang sumebar dina horisontal sareng vertikal sakaligus. Sacara umum, témbok gorden kaca ngandung dua pa ...
    Maca deui
  • Do you know the difference between tempered glass and ordinary glass?

    Naha anjeun terang bédana kaca gelas sareng gelas biasa?

    Nalika paménta jalma pikeun kahirupan beuki luhur beuki luhur, kaca anu tangguh timbul dina waktos anu pas, némbongan dina sababaraha sudut kahirupan: panto bumi sareng Jendela kaca, kaca mobil sareng sajabana seueur anu kagunaan gelas toughened, gelas toughened sareng gelas biasa dimana bedana ...
    Maca deui
  • Precautions for toughened glass processing

    Pancegahan pikeun ngolah kaca anu tangguh

    Mimiti, prosés prosés pengolahan kaca toughened Motong - edging - beberesih - tempering - homogenisasi Dua, ngolah gelas toughened unggal prosedur kerja anu penting 1. Kaca motong Mesin motong gelas A Mimitian mesin motong gelas (kalebet komputer sareng printer) B I ...
    Maca deui
  • Precautions for toughened glass processing

    Pancegahan pikeun ngolah kaca anu tangguh

    Mimiti, prosés prosés pengolahan kaca toughened Motong - edging - beberesih - tempering - homogenisasi Dua, ngolah gelas toughened unggal prosedur kerja anu penting 1 、 Kaca motong 2 、 Mesin motong gelas A Mimitian motong gelas mac ...
    Maca deui
  • What is the glass curtain wall made of?

    Tembok gorden gelas naon anu didamelna?

    Saha anu nyiptakeun rupa-rupa wangunan kaca anu ngagurilap, modern anu mangrupikeun bagian tina bentang kota-kota ageung? Karesep masarakat, kanyataanna, mangrupikeun jalma anu paling kreatif. Jandéla, anu asalna hartosna "liang dina témbok," dina 1919 aya anu hoyong ...
    Maca deui
  • Installation method of semi-hidden frame glass curtain wall

    Metode pamasangan témbok gelas bingkai semi-disumputkeun

    Dina taun-taun ayeuna, kalayan kamajuan kontinyu pangwangunan perkotaan, seueur gedong perkotaan bakal ngadopsi metodeu wangunan témbok gorden kaca, sareng pangaruh arsitéktur anu hadé tina témbok gorden kaca ogé parantos diaku ku masarakat umum. ...
    Maca deui
  • Advantages of laminated safety glass

    Kaunggulan tina gelas kaamanan laminasi

    Kinerja kaamanan: ngawangun kaca laminasi tiasa nahan penetrasi tina akibat teu kahaja, sanaos gelasna musnah, lebu tetep bakal babarengan sareng pilem PVB, ngirangan résiko rusak atanapi gelas murag, anjeun tiasa nyingkahan cilaka pribadi atanapi karugian harta benda. ..
    Maca deui
  • The toughened glass blew up. How did that happen?

    Gelas anu dikuatkeun niup. Kumaha éta kajadian?

    Kaca anu dikencarkeun henteu aya kakuatan mékanis langsung dina aksi burst otomatis anu disebut ledakan diri tina kaca tempered. Detonasi diri mangrupikeun salah sahiji ciri alami gelas anu baranang. Aya seueur alesan ledakan diri, anu tiasa diringkeskeun salaku ...
    Maca deui
  • Glass partition is more and more close to our life

    Partisi kaca beuki caket kana kahirupan urang

    Mimiti, karajinan kaca modéren sareng ideu karajinan kaca tradisional sareng metode kréatip gaduh bédana dasar, éta ngagambarkeun arus utama jaman peradaban ieu, konsép éstétika, metode ideologi, henteu tiasa dibandingkeun sareng karajinan tradisional. ...
    Maca deui
  • The difference between tempered glass and ordinary glass

    Bédana kaca gelas sareng gelas biasa

    Dina padamelan sadidinten sareng kahirupan urang, peran hiasan sareng kaamanan gelas aya dimana-mana, anu utamina gelas sareng gelas biasa. Kusabab gelas penting pisan, kumaha anjeun nyebatkeun gelas tangguh tina gelas biasa? Nyatana, simp ...
    Maca deui
  • How to control the production quality of insulating glass?

    Kumaha carana ngontrol kualitas produksi gelas insulasi?

    Sedengkeun pikeun kumaha ngendalikeun kualitas produksi gelas isolasi, tiori dasar kaca insulasi dina sistem domestik teu sampurna dina hal ieu, tapi dina sababaraha taun ka pengker, kalayan ngembangkeun gancang kaca insulasi di Cina, sababaraha jinis insulasi gl ...
    Maca deui
  • Do you know what low-e glass categories are?

    Naha anjeun terang naon kategori gelas low-e?

    Gelas Low-E disebut ogé kaca dilapisan radiasi RENDAH, ngarujuk kana permukaan gelas khusus kalayan permukaan anu RENDAH pisan tina logam atanapi sanyawa anu sanésna diwangun ku lapisan pilem multilayer. Gelas Low-E mangrupikeun héjo, énergi ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3