Naha anjeun terang kumaha cara leres masang panto kaca ngageser

A1

 

Kalayan inovasi konstan sareng pamekaran industri kaca, produk kaca parantos diintegrasikeun kana kahirupan urang, ngahias di rumah tangga dina frékuénsi nganggo kaca langkung sering, sareng panto gelas henteu ngan ukur dina industri konstruksi dipikaterang sering dianggo dina ngahias produk kaca ogé nunjukkeun kaunggulan unikna, pamilihan bahan waja henteu diwatesan ku jalma-jalma kai, langkung nyaéta milih ngeunaan gelas, panto kaca anu didamel tina hérang sareng tembus nyingkirkeun penampilan, henteu ngan ukur ngajamin kualitasna, anu panto kaca dibagi kana sababaraha gaya anu béda, panto gelas aslina tunggal atanapi ganda muka panto, sareng kalayan ningkatna kahirupan masarakat sacara teras-terasan, Permintaan pikeun produk ogé bakal ningkat, janten panto geser kaca saat ieu naék pisan , katarik seueur pangguna, nyayogikeun pangguna nganggo fitur anu langkung merenah, nampilkeun pangaruhna langkung saé, boh tina segi materil sareng penampilan éstétis ngagaduhan seueur kaunggulan, seueur pangguna pikeun pamasangan panto geser kaca masih aya sababaraha salah paham, janten hayu alit kanggo sadayana sadayana ngenalkeun sababaraha cara ngageser panto gelas pamasangan:
Metode pamasangan panto kaca ngageser:

A2

1. panto ngageser Joyshing sabab kotak rel anu munggaran teras nempelkeun bata, kotak rel anu caket sareng persimpangan bata henteu diolah saé, pikeun pangwangunan tingkat kasusah anu tangtu. Kusabab jalur dina tekenan anu pasti, bata ogé ditekenkeun , lami pisan, gampang diterangkeun ka trek gigireun batu bata. Tambahan, upami aya di rohangan sapertos wc dapur di jero, tempat kotak orbit gampang disumputkeun kokotor sareng kokotor, lampblack ngumpulkeun abu pikeun ngantosan murag di luhur, mawa masalah pikeun ngabersihan sanitasi.
2. Bagian luhur ukuran kotak lagu panto geser pikeun mastikeun yén jangkungna 12 cm, 9 cm lébar. Sapertos kotak tirai, kotak lagu dipasang di jero trek, sareng panto geser tiasa ditunda dina jalur. Ayeuna kaseueuran panto atanapi lawang antara jangkungna 1,95 sareng 2.15 méter. Pangalaman nunjukkeun yén nalika jangkungna panto kirang tina 1,95 méter, henteu paduli sabaraha jangkungna jalma éta, aranjeunna bakal raos pisan depresi sareng teu raoseun. Sasuai, nalika ngadamel ngéser panto, jangkungna hoyong sahenteuna 195 + 12 = 207 séntiméter di luhur, gaduh cekap rohangan pikeun nyieun track box ngan tiasa nimbangkeun ngadamel panto gésér. Upami sanés tiasa ukur ngagantung luar, nyaéta kotak orbit kakeunaan di luar, negeskeun henteu geulis, sareng waktos anu lami, lawang panto sareng méope tiasa janten ageung.
3. Lebar panto ngageser éndah. Ukuran emas normal panto kira-kira 80 cm x 200 cm, dina struktur ieu, panto relatif stabil. Upami jangkungna langkung ti 200 séntiméter, do panto ngésér di handap kaayaan anu langkung luhur, langkung saé jaga di daérah di handap ieu anu teu tiasa dirobih, lébar panto ngaleutikan sempit atanapi ngadamel sababaraha panto ngageser langkung seueur, ngajaga stabilitas panto sareng nganggo kaamanan.
4. Anggo ati-ati tina taneuh dugi ka luhur panto ngageser (ngagantung kotak rel). Salaku hasil tina push nalika ayunan amplitudo ageung teuing, waktos lami panto ngageser gampang kaluar tina bentuk, kaluar tina bentuk panto tukang henteu tiasa dibuka, ogé hartosna henteu tiasa ngalereskeun sareng henteu tiasa nganggo.


Pos waktos: Dec-02-2020