Kaca Bending Panas

Kaca Bending Panas

Ku ADMIN NOV. 24, 2020

Kaca hiasan mangrupikeun produk gelas anu khusus dianggo pikeun hiasan, anu seuseueurna parantos diolah sacara jero, kalebet embossing, frosting, lukisan, jst.

0ZCMI7KGBXDQH)(2VLZ6FUF

Joyshing Kaca Tempered melengkungdiolah kana titik lelembut ku kapang anu khusus sareng alat, sareng gancang sareng seragam didinginkan ku hawa tiis. Thegelas hampang ngabentuk setrés komprési seragam dina permukaan, sareng setrés tarik internal diwangun, anu sacara efektif ningkatkeun gelas. Gelasna ngagaduhan opat kali lipat sareng tahan résistansi gelas. Nalika éta rusak, Métode naksirna sami sareng gelas anu diubaran. Partikel-partikel anu rupa-sudut ogé henteu ngabahayakeun awak manusa.
Ku alatan éta, éta ogé disebut jenis gelas kaamanan. Metodeu naksir sami sareng anu gelas hampang. Partikel halus sudut anu sudut-sudut henteu ngabahayakeun awak manusa. Ku sabab éta, éta ogé disebut jenis gelas kaamanan.

Éta mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun arsiték anu kedah nohonan kode gedong sareng dikuatkeun sareng dikuatkeun pikeun syarat kaamanan. Kualitas ngajamin, bahan anu dianggo dina kualitas produksi urang kedah ditangtoskeun ku duanana Cina kaca tempered supplier sareng costumer. Éta sayogi dina sadayana ukuran kandel sareng ukuran standar kami, sahingga gelas hampang harga diputuskeun ku ketebalan anu béda.

Gelas hampangmangrupikeun salah sahiji gelas anu prestprés. Ngalangkungan metode fisik atanapi kimia, setrés kompresif kompresif kabentuk dina permukaan gelas, sareng setrés tarik dina jero. Éta ayana setrés waja sapertos anu sacara efektif tiasa ngatur panyebaran microcrack dina permukaan kaca, sahingga éta gelas hampang ngagaduhan kakuatan mékanis anu luhur, stabilitas termal anu hadé sareng kinerja kaamanan.

Kaca Girang dipikaterang salaku salah sahiji pabrik kaca anu paling propésional sareng panyadia di Cina pikeun produk anu berkualitas sareng jasa anu saé. Produk utama urang kalebet gelas hampang, gelas laminasi, sagelas terisolasi, kaca beku, kaca surya, sareng sajabana Mangga diyakinkeun pikeun mésér gelas kualitas luhur kalayan harga anu nguntungkeun, ngahubungi kami pikeun cutatan sareng detail produk anu pangénggalna.


Waktos Post: Nov-24-2020