Gelas pager ageung

Ku Yantai Joyshing Glass Co., Ltd saatos pangwangunan yantai HouSha Square jambatan keusik kaca jambatan, parantos hasil, perimeter gerbang kaca 136 méter, panjaga jambatan sadayana nganggo 15 + 15 kaca laminasi ultra tempered, sapotong gelas panjangna sakitar 10 méter, jangkungna 1,2 méter, ngahijikeun sareng aman, éndah, parantos janten tempat wisata yantai anu kasohor.

1

2


Waktos Post: Nov-16-2020