Kaunggulan Kaca Laminasi

Carana pikeun saluyu sareng standar nasional kaca laminasi, gelas tempered, sareng gelas kerung anu didamelna. Diantara ieu, kinerja sakabéh gelas laminasi sareng gelas kerung anu didamel tina gelas laminasi mangrupikeun anu pangsaéna. Di imah modéren, épék isolasi sora na saé, sareng éta parantos janten salah sahiji faktor penting pikeun jalma pikeun ngukur kualitas perumahan.

Kaca laminasi kalayan interlayer PVB tiasa ngahalangan gelombang sora sareng ngajaga lingkungan kantor anu tenang sareng nyaman. Fungsi panyaringan UV anu unik henteu ngan ukur ngajaga kaséhatan kulit masarakat, tapi ogé ngabébaskeun mebel, produk tampilan, sareng sajabana di bumi. Éta ogé ngirangan transmisi sinar panonpoé sareng ngirangan konsumsi énérgi anu ngagolak. 

Seueur kaunggulan gelas laminasi ogé tiasa gaduh épék henteu kaduga sareng saé dina hiasan bumi. Gelas anu biasa dibébaskeun sipil nyaéta gelas biasa ngalangkungan prosés perlakuan panas, kakuatanana naék 3-5 kali, tiasa nahan sababaraha énergi tina pangaruh éksternal atanapi parobihan suhu tanpa rusak, bahkan rusak, tapi ogé sapotong gelas dipegatkeun janten partikel leutik anu ngagentos sapertos madu. Henteu gampang nganyenyeri jalma sahingga ngagaduhan tingkat kaamanan anu tangtu. 

Kaca anu hampang henteu tiasa diteukteukan. Éta kedah dipotong dugi ukuranana antep sareng ngagaduhan ciri "detonasi diri". Numutkeun kagunaan anu béda-béda, gelas tempered tiasa dibagi kana sababaraha jinis kaca tempered, glass semi-tempered, regional tempered glass, flat tempered glass, melengkung gelas tempered jsb. Salaku conto, seueur panto kulawarga, kalebet panto dapur, didamel tina gelas ibun. Haseup di dapur condong akumulasi di luhur nalika masak, sareng upami anjeun nganggo gelas laminasi, anjeun moal ngagaduhan kasulitan ieu. Dina cara nu sami, partisi kaca ageung di bumi mangrupikeun bahaya kaamanan anu poténsial pikeun barudak anu aktip sacara alami. Upami gelas laminasi dianggo, kolot tiasa lega pisan. Sanajan gelasna pecah, fragmen sareng potongan leutik anu seukeut tetep nyangkut kana pilem panengah. 

Kaca LED ogé disebut gelas fotolistrik. Power Glass mangrupikeun gabungan sampurna sumber cahaya LED sareng gelas, sareng ngaliwat konsép tradisional bahan hiasan gedong. Tiasa dirarancang sateuacana dina desain interior kaca, sareng engkéna nganggo téknologi kecerdasan digital digital DMX pikeun ngahontal parobihan anu tiasa dikendalikeun, kontrol gratis tina kacaangan sumber cahaya LED sareng parobihan. Sacara internal, kabel lengkep transparan dianggo, anu dibédakeun tina kabel biasa sareng henteu ningali garis-garis dina permukaan gelas. Saatos perlakuan khusus dina tahap salajengna, duanana sarat téknis sareng syarat kaamanan parantos ngahontal sertifikasi nasional anu relevan. standar.


Waktos Post: Mar-18-2020