sagelas super ukuran

Pedaran pondok:

Kami tiasa nyayogikeun kaca jumbo panggedéna / gelas tempered melengkung g galss laminated tempered 、 gelas insulated anu kapasitas luhur di Cina.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kami tiasa nyayogikeun gelas tempered datar / melengkung ukuran jumbo pangageungnagalss laminated temperedsagelas terisolasi éta kapasitas luhur di Cina.

Ukuran jumbo ukuran gedé sagelas tempered parantos diolah pemanasan sengit sareng pendinginan gancang dina prosés anu dikontrol.

Kaca anu séhat henteu bakal pecah-pecah janten beling anu seukeut, tapi malah bakal pecah-pecahan atanapi potongan-potongan leutik. Potongan-potongan kaca gelas ieu anu disebut ogé kuboid, kusabab bentukna, sareng moal motong atanapi nyababkeun cilaka sakumaha gampangna sapertos kaca biasa

Ukuran Jumbo ukuran ageung Kaca gelas laminasi mangrupikeun salah sahiji gelas kaamanan anu didamel ku ngalekatkeun dua atanapi langkung potongan gelas sasarengan sareng interlayer anu fleksibel

Ku ngagunakeun suhu luhur sareng tekanan dina autoklaf. Panganteur na umumna boh PVB (poli vinil butyral) atanapi pilem Sentryglas Plus (SGP).

Struktur normal: KACA + pilem PVB / SGP + Kaca + ...

Sadaya jenis kaca tiasa dilaminasi sareng kandelna sareng jinis interlayer khusus disesuaikan.

● Spésifikasi

Ngaran Produk Kaca Kasalametan Kaca / Kaca Laminasi Tempered / Kaca Insulated, jsb
Kandelna gelas Langkung ti 5mm, numutkeun paménta konsumén
Ukuranna Max. Ukuranna 3600mm * 22000mm
Min. Ukuranna 100mm * 100mm
Warna Nétral, biru ngora, biru ford, biru tua, biru laut, kulawu biru, abu biru, héjo ngora, héjo poék, emas, parunggu, sareng sajabana
Wangunna Datar, Melengkung atanapi Bentuk sanés
Standar Kualitas Standar Cina
EN 12150, Standar Éropa
ASTM C1038, standar Amérika

● Fitur

1. Ngadopsi alat pengolahan anu paling canggih di dunya.
2. Kaseueuran pagawé téknis gaduh 20 taun pangalaman dina industri kaca.
3. Anggo bahan baku anu pangsaéna.
4. Pengemasan anu kuat sareng pangalaman anu beunghar dina penguatan.
5. Standar kualitas asalna ti Éropa sareng Amérika.

1-1P41Q61H6363
1-1P41Q61F0H0
16米夹胶
20180704164154_519
1528707049340664
20180611165039_519
20180611165032_850
super sized (2)

● Aplikasi

1. Pamakéan éksternal windows show, panto, kapal hareup di kantor, imah, toko jsb.
2. layar kaca jero, partisi, balustrade jsb.
3. Ngajalankeun windows windows, showcases, display rak jsb.
4. Lantai, jalur kaca, kaca hordeng, jsb

● Parabot

super-sized-galss-E

● Ngepak

super-sized-galss
super-sized-galss
super-sized-galss-p (2)
super-sized-galss-p (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami